FISVEN

Cosme Shop Koti

Etusivu > Cosme Shop Koti

Poiminto Clover Shop -verkkokauppaohjelmiston historiasta:
"Clover Shop -verkkokauppaohjelmiston historia ulottuu vuoteen 1998, jolloin saimme Apilaratas Oy:ssä ensikokemukset verkkokaupankäynnistä. Toimialamme oli tuolloin kosmetiikan vähittäismyynti. Ajatus verkkokaupan perustamisesta houkutti. Verkkokaupparatkaisuja ei tuolloin ollut juurikaan markkinoilla, joten ohjelmoimme verkkokauppamme itse.

Ohjelmistomme parhaita puolia ovat nopeus, helppokäyttöisyys, toimivuus ja luotettavuus."

Cosme Shop – 100 % luonnollinen ja ympäristöystävällinen ihonhoito

Cosme Shop™ on ihonhoito-, hius- ja vartalotuotteiden sekä meikkien jälleenmyyjä, verkkokauppa.

Maria Åkerberg Deepskin Organics

Deepskin Organics sisältää ajatusmaailman, jossa iho auttaa itseään pysymään hyvinvoivana ekologisten tuotteiden avulla, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja vahvistavat ihon omaa happovaippaa.
Valikoimamme tuotteita voi käyttää vaihdellen myös sääolosuhteiden mukaan. Talvella iho kenties tarvitsee enemmän suojaa ja ravinteita, kesällä kenties kosteutta ja auringonsuojaa.

Maria Åkerberg tuotevalikoima koostuu puhtaista, luonnollisista mineraaleista ja ekologisista kasvispohjaisista öljyistä ja uutteista valmistetuista tuotteista, jotka ylläpitävät ihomme hyvää kuntoa, suojaavat sitä voimakkailta ympäristövaikutuksilta – tuuli, viima, pakkanen, aurinko - ja vahvistavat ihoamme säilyttämällä ihon luonnollisen happovaipan. Maria Åkerberg -tuotteet ovat koko kehollemme turvallisia ja ympäristöllemme, luonnolle ja vesistölle haittaamattomista, 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista valmistettuja.
Maria Åkerberg haluaa lisätä kuluttajien tietoisuutta tuotteiden koostumuksesta. Tuotteissa on aina ollut täydelliset tuoteselosteet, vuodesta 1995.

Maria Åkerberg Makeup

Maria Åkerberg -meikit jatkavat hyvää ihonhoitoa. Kasvis- ja mineraalipohjaiset ainesosat hoitavat ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä ja sään vaihteluilta.

Tuoteselosteet

Laatu ja läpinäkyvyys tulevat ensimmäisenä. Valitsemme ainesosat luonnollisuuden ja niiden hyväätekevien ominaisuuksien perusteella.
Haluamme Sinun tietävän mitä laitat ihollesi ja hiuksillessi. Jo neljä vuotta ennenkuin EU asetti tuoteselosteet pakollisiksi, meillä on ollut täydelliset tuoteselosteet kaikista tuotteistamme.

Ekosertifikaatti ja ainesosat

*ABCERT: abcert.de
*RSPO: rspo.org
*QC&I: qci.de
*BDIH: bdih.de
*Soil Association: soilassociation.org
*Organic Farming: organic-farming.europa.eu
*Farm Verified Organic: ics-intl.com
*NaTrue: natrue.org
*COSMOS: cosmos-standard.org
*KRAV: krav.se
*Austria Bio Garantie: abg.at
*Australian Certified Organic: aco.net.au

Näitä et koskaan löydä tuotteistamme:

- ei synteettisiä ainesosia
- ei säilöntäaineita
- ei eläinperäisiä tuotteita
(Useat ihonhoitotuotteet sisältävät glyseriiniä ja kollageenia. Tuoteselosteesta on vaikea erottaa eläinperäistä ja kasvispohjaista ainesosaa, siispä käytämme parempaa kasvispohjaista vaihtoehtoa.)

Poikkeus, ainoat eläinperäiset ainesosat tuotteissamme ovat mehiläisvaha ja hunaja.
Hunajaa on käytetty tuotteissa Body Mask Honey ja Aroma Bath & Honey.
Mehiläisvahaa sisältävät esimerkiksi Hand Cream, Lip Care, Face Balm, Baby Care, Face Protection, Blueberry Seed Mask, All Day Balm ja Moulding Cream.

- ei GMO ainesosiaTuotteita ei löytynyt

tech